volim
-
tarım bakanlığı açıklamasına göre bazı ürünlerine dışarıdan etil alkol eklendiği tespit edilen şarap bazlı içecek.
kaynak -
yasaklanmasına üzülmekle birlikte, eskiden 14.4 diye satılıyordu heralde bu ya da benzeri bir ürün, bir sürü aromasını denedim hepsi leşti ama kusmadan kafa yapıyordu. ama bunun bir viski aromalısı vardı, beni kusturmada o rekor hızı başka içki kıramaz. bak o şisenin turuncusunu görsem kusma geliyor, ptsd oldum. bırak hiç sarhoşluğu daha kokusu ve 2 yudum aldıktan sonra 5 dk içinde kusmuştum. içinde alkol olmasa bile bir şey değişmezdi hatta, o derece.
-
bir defa bira üstüne iki tane içtiğim ve geceyi bana yatakta dar edip kalp krizi seviyesinde sıkışmalar yaratan içkimsi şey.
işin kötüsü yüksek çarpıntılar ertesi gün öğlene kadar devam etmiş ve işyerinde kimseye çaktırmadan bana ahiret arası gidiş gelişli seferler düzenlemiştir. -
alkolik olmasam da her içkiyi, çeşidi ve markayı denemeyi seviyorum. bu da denediklerim arasında en kötüsüydü, hayatımda bir alkollü içeceğe ilk kez küfür ettiğimi hatırlıyorum.
-
kimyasal bir boktur bu arkadaş, uzak durmakta fayda var.
-
sağlam giriyor meret. sıkıntı şuradaki ben birkaç kadeh şaraptan sonra kafam boş kalmasın diye bunun böğürtlenlisinden iki tane aldım ve tek dikişte bitirdim. bir noktadan sonra dünya kaymaya, tek gözle görmeye başladım ve merakımdan gidip poligona atış yaptım. baya da başarılıydım ayık kafayla yaptığımdan daha iyi iş çıkardım. (muhtemelen 3 4 atışta bir nefes nefese kalmamdan ve durup dinlenmemden) ama şuan ertesi gününde uyandım ve feci midem yanıyor.
-
kafası güzel içimi de hoşuma gitti. denemek isteyenler için https://bedavainternet.com.tr/volim-fiyatlari/
-
içilecek bir meret değil bu. bu alkol değil bambaşka bir şey.
-
yav yeter amma gömdünüz. kimse bu zıkkımı çok lezzetli olduğu için veya aşırı kaliteli olduğu için içmiyor zaten. bu paraya bu alkol oranını ispirto ve kolonyadan başka veren tek şey volim. 2 tane içip misssssler gibi oluyorsunuz.
-
en kalitesiz şarap artıklarını değerlendirelim diye sakız aroması, şeker ve alkol eklenmiş gereksiz içecek. o aroma arasından net şekilde köpek öldüren tadı geliyor. ilk defa dün içtim şimdi dolapta bir tane kalmış, içeyim mi atayım mı karar veremedim.
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap