whatsapp ile matematik sorularınız çözülür
-
vergiye tabi değildir.
kdv'sini alıp devlete yatırıyor mu merak ediyorum???
??? -
3 liraya 3 soru çözdüremediğinizdir. illa 10 liralık tanışma paketi ahahahaha. keşke bu ticari becerimize para bulunduğunda sahip olsaydık da şimdi dünyanın en zengin milleti olduyduk. hoş o konumda şu an başkaları var ama. rekabet olurdu en azından.
-
her şey iyi güzel de ne diye paket yapılmış anlamadığım ilan. hatta bu fiyatlandırmayı eleştiren birine de "siz ekonomistsiniz galiba" diye atarlanmış ibrahim bey.
-
dili de pek uzun bir arkadaşmış, laf söylemeye gelmiyormuş. bakınız yorumlarda cem adlı vatandaş gayet makul bir soru sormuş, sormaz olaymış:
--- spoiler ---
cem diyor ki:
aralık 14, 2013, 9:36 am
ibrahim bey, 4 soru 4 tl, 10 soru 10 tl, 100 soru 100 tl??? bu nasıl bir fiyatlama?? köşedeki bakkal bile adet sayısına göre azalarak artan bir fiyatlama yapar, bu işin mantığı budur, soru sayısına göre aynı oranda artan fiyat koyarak başlangıç ve devam paketi alabilecek birileri çıkar mı sizce?? matematik bilginiz bu kadarsa size soracağıma gider köşedeki bakkal amcaya sorarım daha iyi…
ogrensen diyor ki:
aralık 14, 2013, 10:58 am
siz ekonomistsiniz galiba. benim mantığıma göre fiyat sabit. sizin de ”yüksek zekanızla” anladığınıza göre 1 soru=1 tl dir. burada amaç insanların fiyat indirimiyle yüksek paketler satın almasını sağlamak değil. burada amaç fiyat sabit kalmak şartıyla kendisine soru çözen kişiyi daha düşük paketle tanımasını sağlamaktır. bilmem anladınız mı? eğer anlamadıysan git o köşedeki bakkala sor, sana açıklasın.
--- spoiler --- -
atarlı-giderli bir matematik hocasının sloganı. sayfada yapılan yorumlara verdiği cevaplara baktım da hoca biraz daha sinirlense whatsapp üzerinden tebeşif fotoğrafı atacak millete.
-
bu başlığı incicilerin görmemesini umduğum öğretmendir.zira telefon numarasına ufak çaplı ziyaretler yapabilirler
-
ales'e hazırlanan arkadaşım için, bedavaya yaptığım eylem.
(bkz: çok amaçlı whatsapp) -
dokunmatik bir telefon yapıp herkese 399$ 'a kitlicez mottosundan sonra duyduğum en orjinal slogan
-
bu memleket 10 liraya dua edip hastalık iyileştirdiğini söyleyen adamların zengin olduğu bir memleket.(bkz: tuncer çiftçi) bu adamcağız da kendi bilgi yetenek ve de birikimine göre bir keriz tuzağı kurmuş bırakınız işletsin. :)
ona soran var mıdır derseniz kesin vardır. hatta kendini akıllı sanıp 10 liralık ücreti ödeyip matematik olimpiyatı soruları yollayanlar da olacaktır. olan 10 lirasına olacaktır :)
beni eğlendirdi (örnek sorusu da çok basitti o soru için 1 lira fazla ) -
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap