yabancı dilde mesajlaşacak yazar veri tabanı
-
denemeye değer.
dil:ingilizce
seviye:iyi (ielts:6.5)
edit: baya ingilizce bilen yazar varmış hakkaten tebrikler. ielts ile ilgili tavsiye isteyenlere tavsiyem; bol bol deneme çözün sistemi anlayacaksınız. speaking için ise internetten birilerini bulun konuşun başka yolu yok.
hala msj geliyor editi: arkadaşlar ben yoruldum biraz, 6 sene geçmiş entry nin üzerinden. birde artık pek vaktim yok. diğer arkadaşlar yardımcı olabilir. -
dil: ingilizce
seviye: c1
yds: 96
tanım: fayda sağlayabilecek bir veri tabanı çalışması -
(bkz: send panpa)
-
ingilizce seyederiz icabinda, abartmayin ama karmasa kasicam diye.
-
türkçe yeşillendirebilirim, zira türkçeyi ana dilim gibi konuşur, ana dilimden daha iyi yazabilirim.
tanım: dahil olduğum veri tabanıdır.
edit: noktalama. düzelti uyarısı için no frost'a teşekkürler -
esperanto dilinde mesajlaşacak birini arayarak içine edeceğim taban verisi.
-
fransızca ve ispanyolca derdini benden daha iyi anlatacak arkadaşlar yeşillendirebilir.
-
bir zamanlar livemocha ile gerçekleştirilebilen hadisenin ekşisözlük versiyonudur. ingilizce, seviye orta-iyi arası, speaking pekte iyi değil. (bkz: anlıyorum ama konuşamıyorum)
-
alamanca başlangıç seviyeyle dahil olmak istediğim hede.
a1'i bitirdim a2 çalışıyorum ancak hiç pratiğim yok. napıyon nassın ne iş yapıyon gibi şeyler konuşabilirim yani**
basit seviyede almanca öyküler paylaşacak yazarlara da mesaj kutum ardına kadar açık.
editto: güzel ama ingiliççe kısmına da seve seve dahil olurum. başlık tercihim iç ve dış siyaset -
almanca ve fransızca'da pratiğe ihtiyacım var. yazana seve seve konuşmak isterim.
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap