4071 entry daha
  • yeni biri ile tanışıp sohbetini yıllaca devam ettirebilene helal olsun.hayatıma belli yaştan sonra çok zor yeni birini kattım.genellikle bir kaç haftalık sohbetten sonra bir sekilde sohbetten soğuyorum,şimdiye kadar aksini düşündüren olmadı.
  • uzun iş biriyle tanış kendini anlat o sana kendisini anlatsın ee sonra
  • her görüşme 1 saat önden, 2 saat otursan, 1 saat da zihnini alsa nerden baksan 5 saat, gün zaten 10 saat. gitti mi yarım gün. bir de mesaj atarsın cevap yazmaz, sinir hastası eder. işkoliklik de moda olmuş. sen haddini bil ya işçisin sen.
  • epey emek ister. karşı tarafı merak etmek en önemli nokta. tabii ki terazinin kefesi dengeli olmak zorunda.

son aylarda meyvelerini almaktayım. neden emek istiyor peki? kafa dengi insanlar bulana kadar eleme yapıyorsunuz. bu da çok insanla iletişime geçmek demek. bu kısım gerçekten yorucu olsa da, sonunda değiyor.

burası bana harika arkadaşlar kazandırdı, kazandırmaya da devam ediyor.
  • hiç mesajlaşmadan sadece yüz yüze tanıyabileceğim biriyle tanışmayı düşünüyorum.
  • yüz yüze rastgele biriyle tanışmayı unuttum resmen. okul veya iş dışı en son ne zaman biriyle tanıştığımı hatırlamıyorum.
  • yeniden..
  • 30 yılda 3 kişiyle tanışmışım. o kadar çok efor ve zaman alıyor ki...
  • dikenli yollarla kaplı yol
  • en sevdiğim aktivite. heyecan tavan. o heyecanı bile yeter bee. hesabı kitlemesin size yeter. hele hatunların heyecanlı halleri bitiriyor beni.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap