youtube music
-
amerika için ücretsiz, ios ve android'de çalışan yeni uygulama.
https://www.youtube.com/…l/ucstaiwu-fagp_rc_tbilh9a -
(bkz: youtube red)
-
youtube'un spotify, tidal, google play music, apple music gibi birçok müzik servisine benzer ve rakip olan yeni müzik servisi. ios ve android'de de mevcuttur ama türkiye mağazasında şu an yok.
-
ülkemizde açılamayan uygulamadır. kedisini yakında görmek isteriz.
-
geç bile kalınmış.
-
zero vpn'den abd sunucularına bağlanılarak türkiye'de de kullanılabilen uygulama. beğendim.
-
vpn ve fake gps kullanarak tr üzerinden erişmesi mümkün olan youtube'nin müzik uygulaması. ben açıkcası youtube müziği hiç beğenmedim bikere arayüz rezalet spotify daki düzenden eser yok apple music harici bütün müzik dinleme programlarını premium olarak kullanmış biri olarak olmamış beğenmedim.
-
spotify premium kullanıcısı olarak muhtemelen beğenmeyeceğim uygulama.
biraz önce pokemon gooynamak için açmış olduğum yenizelanda icloud hesabımdan indirdim ve ancak vpn kullanarak girebildim.
uygulama dünyasında ufak çaplı ne kadar illegallik varsa yaptım gibi hissediyorum. adeta kriminal bir kişilik oldum. -
az önce youtube uygulaması üzerinden indirme linki gösterdi ama tıklayınca ülkemizde yokmuş falan filan, ulan yoksa niye boşuna aksiyon yaratıyorsun? ayib.
-
yakın zamanda ülkemizde de kullanıma açılacak olan youtube servisi, uygulaması. uygulama youtube'da çok fazla istenen arkaplanda çalma gibi özellikleri de içerecek.
şu linkten mail bırakarak uygulama çıktığında haberdar olabilirsiniz.
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap