more and more
-
bir giyim magazalari zinciri.
-
ilk "more" özel isim olarak algılanırsa, türkçe'ye "more ve dahası" şeklinde çevrilebilir. e, şu noktadan sonra söylemeye bile gerek yok: (bkz: mor ve ötesi)
ayrıca (bkz: andre agassi)
ve yine saat olmuş 4:33... iyi geceler sözlük! -
ing. daha fazla, giderek daha cok, gittikce anlamlari olan ifade.
-
-
1992 blow up çıkışlı, captain hollywood project klasiği.
-
muhteşem bir parov stelar şarkısı. eğer şuan bir müzisyen olsam muhtemelen aynen böyle bir şey yapardım. bir insanın zihnindeki kimsenin bilmediğini sandığı ritimleri şarkılarda duyması hayata bağlıyor resmen.. bu şarkı da benim için öyle.
şarkı swingden çok elektronik tarzda. klasik parov ezgileri elbette var. ama 80lerin disko melodileri serpiştirilmiş aralarına. bazı noktalarda europe veya modern talkin sesler geliyor. harika bir harman.. -
aynı zamanda, 90'lı yılların ikinci yarısı ve 2000'lerin başlarında faal olan, teşvikiye'de bir butik reklam ajansı.
-
teog sinavina hazirlanan her ogrencinin, ingilizce dersi icin mutlaka sahip olmasi gereken harikulade kaynak kitap
-
kurmay yayinciligin ingilizce dersinde meb kitaplarinin her acigini kapamaya yonelik kitaplar serisi. bu gün reading alley adli kitabini ek kaynak olarak kullanmak uzere edindim, eminim çucuklarım da sevecek, test olsun reading olsun, vocabulary olsun, sinava hazirlik olsun derste ihtiyac duyulan her alani akıl edip buna yönelik spesifik kaynaklar çıkarıyorlar, seviyoruz ingiliççeciler olaraktan.
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap