ted
-
turk egitim derneginin kisa yazilisi. ted ankara koleji vardir. kolejlileeer...iyi bi okul denebilir, belirli bi kulturu tasiyor.
-
özel okullar arasında markaların ve paranın en az geçerli olduğu okuldur ted. zaten en ucuz okuldur. hocaları gençtir, eylencelidir, sıkı adamlardır aslında ama biraz keating taklididirler. ders sırasında izin alıp sinemaya gidebildiğim, tenefüste bana çaktırmadan sigara veren hocalarla doluydu orası.
-
bill ve ted'in maceları isimli prodüksiyonda, adı bill olmayan.
-
bu okulda ki sahıslar bizi hep doverlerdi nedenini hic anlayamamıstım, siz kim biz kim siz kocaman bi okul biz fransız kulturun icinde 3 5 sınıfı olan bi gayrimuslim okulu neden doverdiniz hic anlamadım ki, neyse ben son sınıftayken ted pantalon etek olayına girmisti kavga esnasında kızın eteginin arkasından tutup cart diye cekerdin ayrılırdı sonra kızlar bizi daha az dover oldular
-
ilk olarak ankara, zonguldak ve son olarak istanbul'da ilim irfan yuvası açan "türk eğitim derneği"..
-
-
ankara, kayseri, zonguldak, karabuk, karadeniz ereglisi, batman, aliaga ve istanbul'da vakiflari ve kolejleri vardir.
-
bissuru insan vardir, kafa adamlar cikar icinden, okulda bulamadiklarinla da sonra tanisinca farkina varirsin ki birbirini iyi anliyorsun. 92.
-
(bkz: turk egitim dernegi)
-
mezunlarinin [email protected] adresinde toplanip birlikte aktiviteler düzenledigi, faydali bir eğitim derneği
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap