• anadolu yakasında internet ressamlığı yapan yaratıcı ve aynı oranda kısa saçlı insan.
  • ortadogu ve balkanların en cool şahsiyeti
  • seker gibi cool bir adam. ileride zirve ve hatta sozluk celebritysi olacagina kesin gozuyle bakiyorum.
  • gördüğüm en atılgan ve güleryüzlü yeni nesil ferdidir.
  • sabahın köründe, bana sözlükte lost tadını yakalatmış kişi. ordan oraya geçerken, noluyoruz lan dedim içimden. sonunun nereye gideceği merakla beklenilen ve hop oturup, hop kalkılan roman tadında bkz sarmalı oluşturmuştur. bence iyi de yapmıştır.
    aslında en sonunda tekrar başa dönse ve kısır döngü yapsa daha bir yaratıcı olacakmış ya, neyse.

    aranızda eminim hatırlayanlar vardır, eskiden (hala vardır belki) bu tarz macera kitapları vardı ilkokul çocukları için. bir hikayenin tek bir sonucu değil, 6-7 farklı sonucu vardı ve bu sonuçları siz kendi isteğinizle belirliyordunuz. farz-ı misal, kahramanımız şüpheliyi takip ederken, ıssız bir yol ayrımına falan denk geliyordu ve sayfanın en altında "sağdan gitmek istiyorsan sayfa 65'e, soldan gitmek istiyorsan sayfa 72'ye geç" şeklinde ibareler bulunuyordu. böylece, sizin kararlarınıza göre hikaye şekilleniyordu. genelde bir tek mutlu son olurdu bu kitaplarda, ancak bir sürü mutsuz son vardı. (ölmek, suçluyu elinden kaçırmak vs) hatta sırf o tek mutlu sona ulaşmak için, seçim yapılan sayfalar itinayla katlanır, yapılan seçim sayfanın ucuna not edilirdi. ilerleyen bölümlerde eğer durum boka sarmaya başlarsa, hoop geri dönülür o işaretli sayfaya ve bu kez diğer seçenek kullanılırdı.
    bir nesil manyak oldu, histeriye bağladı, anasından babasından şüphe etmeye başladı efendim bu kitaplar yüzünden. kendimden biliyorum.

    hah işte, sabahın yedi buçuğunda aynı tadı yıllar sonra yeniden yakalamamı sağlamıştır efendim bu arkadaş. sabah sabah fantastik anılarımı depreştirdiği için, kendisine buradan bir teşekkürü de borç bilirim esasen.
    başarılarının devamını bekliyoruz ve ümit ediyoruz ki (en azından ben ediyorum) bu hoş enstantane sadece bir denemeyle kalır. eğer bu; bütün sözlük yazarları arasında çılgınca yayılır ve bir moda haline gelirse, yandı gülüm keten helva. o dakikadan sonra sözlükte istediği şeyi bkz lar vasıtasıyla okumak bir kabusa dönüşebilir resmen. internette paso pop-up açan tracker siteler gibi, ordan oraya savrulup gideriz şu naçizane kutsal bilgi kaynağı içersinde.
    (bkz: aman diyim)

    ekleme: o kitap serisinin adı macera tüneli imiş. teşekkürler nuka cola.
    (bkz: macera tüneli)
  • sol frame in müstezat gibi görünmesine yol açmış yazar. galiba alfabenin olanak sağladığı her harfi, harf çiftini veya harf üçlüsünü kimdir nedir penceresinde aratıyor.
  • dokuzuncu nesil çaylak temalı çalışmasını an itibariyle gerçekleştiren ayzar.
  • birbirine bağladığı entryleri ile beni delirten yazar. ancak ufak bir hinlik yapıp 100'er 100'er atlayınca entryleri sonu bulunabiliyor. siz ugraşmayın tünelin ucundaki entry bu

    (bkz: sözlüğün konsept limitleri/#82418)
hesabın var mı? giriş yap