amazon.com.tr
-
kaç gündür aldığım ürünler iptal ediliyorum. gelen mesajda bir ailenin alışveriş kotasını aştıbız yazıyor. halbuki üç beş parça üründen fazlasını almıyorum. sebebini bilen var mıdır?
-
77.000 tl'lik bir bilgisayar aldım, ama performansından memnun kalmadım bir hafta sonra. bu firma koşulsuz ve gecikmesiz iadeyi kabul etti. evimden geldiler aldılar, bir hafta içinde kredi kartına da iadeyi yaptılar. şimdiye kadar yüzlerce ürün satın aldım, tek sıkıntı yaşamadım. müşteri memnuniyetinin bu denli önde tutulduğu başka bir firma yok bence. ihtiyacım olan her şeyi buradan satın almaya devam edeceğim. burası paradan çok müşteri kazanıyor her şekilde. bezos amcaya bu oluşum ve vizyon için sevgilerimi ve şükranlarımı sunuyorum.
-
american express altyapısı çalışmayan firma
-
amazon türkiye'de satılan ürünlerin %90'ı outlet veya 15 gün kullanılmış diğer müşteriler tarafından iade edilmiş ürünler. son dönemde aldığım tüm ürünlerde koruma etiketleri parçalanmıştı. bariz şekilde ikinci el ürün satıyorlar. en son bu ürünü aldım kontrol üstünde oje izleri var.
-
simdi ben bu arkadaslardan memnunum ancak bu iade urunleri baskasina gonderiyorlar
bi tornavida seti aldim bosch marka, etiketi yirtik ve silikon olan tutma kisminda cizikler vardi, oyuk mu desem kibrit copunun yarisi kadar iki uc yer silikon kaplama kazinmis
ıade urunleri de gonderebilir de zarar gormemis olmasi lazim
tornavida setini niye iade eder bi insan onu da anlamadim, hosuna gitmeyebilir tamam filan da silikon kaplamasinda o oyuklari yapacak kadar kullanmissin be serefsiz ve bu sure sana uygun olup olmadigini anlamak icin cok fazla
tek ihtimal kaliyor, bunu bile kardan sayip kullanip iade ediyorlar ya da sirf zarar verme amacli bi yigin ruh hastasi gotveren var -
ilk başlarda kargo firması ups di. mükemmel şekilde ve aksama olmadan çalışıyordu. şimdi kolay gelsin diye bir firmayla anlaşmışlar. adamların teslim saat aralığı 09:00 - 22:00. herkes siparişi evine vermiyor. iş yerine sipariş verende var. benim mesaim 18:00 da bitiyor. hiç bir zaman 18:00 dan önce teslim edilmedi. izmir bayraklı gibi merkezi bir yerde oluyor bunlar. merkeze uzak bir yer olsan belki kabul edebilirdik.
-
bu kadar iyi olmaları bazen tadımı kaçırıyor bana kimse bu kadar iyi davranmıyor diye.
-
under armour terlik aldım buradan. markanın kendi resmi sitesinde 1100 tl buradan 354 tl ye aldım. bazen çok sağlam indirim denk geliyor.
-
bu sabah ingilizce bir mail aldım hesabım şüpheli aktiviteden dolayı askıya alınmış. ilk başta pishing mail sandım. adresi kontrol ettiğimde amazondan geldiğini fark ettim. bu askıya alma olayının nedenini anlamadım tek yaptığım alışveriş yapmaktı. daha sonra amazon.com.tr ye bir gireyim hesabımı kontrol edeyim dediğimde hesabımın geçici olarak askıya alındığını ilgili yardım sayfasından gerekli bilgileri alacağım yazıyordu. sayfaya yönlendirildiğimde bana bir sms ve mail geleceğini bu bağlantı üzerinden gerekli bilgileri doldurmam gerektiği yazıyordu. bana gelen mail de ise herhangi bir bağlantı yok üstelik ingilizce gönderilmiş. daha fazla yardıma ihtiyacım var dediğimde ise müşteri temsilcisine bağlan yazıyordu ha tamam şimdi konuşur hallederim diye tıkladım beni tekrar amazon’a giriş sayfasına yönlendirdi. ben zaten hesabıma giremiyorum amazon müşteri temsilcisine bağlanmam için benden hesabıma giriş yapmamı istiyor. üstelik gelen mail ingilizce kardeşim ben türkiye’de hizmet alıyorum bana neden ingilizce mail atıyorsun? ne yapacağım bilmiyorum şuan ama amazon.com.tr soğuttu kendinden.
-
türkiye dediğin yer 80 milyon nüfusu olan kocaman pazar. trendyol'un devasa kazançlar elde ettiği yerde senin zarar etmen imkansız sayın amazon. eee türk pazarına gireli de 3 yıl oldu. ancak sen hala amazon basics ve fire elektronik ürünlerini getirmedin. iade edilen ürün siparişleri avrupa'da yaptığın gibi ikinci el ürün olarak satmak yerine yeniymiş gibi müşterilerine gönderiyorsun.
türkiye bir muz cumhuriyeti olmadığı için yetkililerin bu çifte standarta tepki göstermesi ve soruşturma başlatması falan gerekirdi. avrupalıya verdiğin hizmetle benim vatandaşıma verdiğin hizmet neden farklı diye halkın hakkını araması gerekirdi.
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap