• duş jelindeki envai çeşit kimyasala alerjisi olan erkek olabilir.

    p.s. medeniyet göstergenizi sikeyim.
  • özendiği yabancılar doğal sabunları duş jellerinin kat be kat üstü fiyata alırken duş jeli kullanmayı marifet ya da modernlik sanan tiplere güler.
  • erkeğin ya kokusuz sabunu olur ya tek tip duş jeli olur 7 farklı aroma ne aslanım süt banyosuda yap tam olsun.
  • duş jeli kullanan arkadaşlarına "nasıl kullanıyorsun abi onu, durulandıktan sonra insanın vücudu yağlıymış gibi kalıyor" diyen erkektir.. harbiden de doğru der, sabundan sonra kullanınca gerçekten öyle gelir..
  • duş jelleri, köpürmesi için suyun yüzey gerilimini azaltan yüzey aktif maddeler içerir. (bkz: sls) (bkz: sds) bu maddeler ayrıca çamaşır deterjanlarının aniyonik aktif maddesidir. bu ürünlerin kullanımı tercihe bağlı, ancak kullanmayanlar "köylü" oluyorsa kişinin kendini çamaşır deterjanı ile yıkaması da aptallıktır.
    eğer bir duş jeli kokusunu, yarım saatten fazla alabiliyorsanız o kokuya alışılmadığını gösterir. sürekli ve uzun vadeli kullanımda cilt kanseri hayırlı olsun.
    kaliteli katı sabun kullanın. beyaz renkli olanlardan.

    edit: neden renkli değil de beyaz diye soran suserlar olmuş. renkli olanlarda metal mineraller (titanyum dioksit, demir oksit) ve mika pigmentler (klorlu parafin, pirolidonlar vs) var da ondan. katı sabunlar karbon zincirinin sodyum tuzudur o yüzden rengi beyaz olur. istisnası yok. renk varsa katkı var.
  • çaya toz şeker atılan evde yaşıyordur. ıyy ne kadar banal.
  • duş jeli kullanmak gibi bir zorunluluğu yoktur. götümüzden zorunluluk çıkarmayalım. insanları kalıplara sığdırmaya çalışmaya, sürekli saçma sapan özellikler çıkarıp onları karşımızdakinde aramaya dur diyelim. ulan insanları banyoda bari rahat bırakalıım. şimdi sessizce dağılalım.
  • duş jeli kıllara sürtünce iyi köpürmüyo, hacı şakir öyle mi ama? iki sürttürünce hoop gelsin köpükler. haklı bu adam ulan. haklıyız!
  • duş jelinde türkiye'de pazar lideri olan bir şirketin çalışanı olarak bendeniz de bu listeye dahildir. erkek duş jelindeki esas problem kullandıktan sonra vücudunuzdaki kayganlık. hatunlar kendi ciltlerinde bayılırlar bu kayganlığa ciltlerini bebek gibi hissederler öyle pürüzsüz (bkz: uuu beybi) bu yüzden onların duş jeline trasferleri çok daha hızlı oldu ama biz erkekler öyle mi? erkek dediğin vücudun temizlendiğini o kayganlığın azalmasıyla algılıyor, bu yüzden de hazzetmiyorlar piyasadaki duş jellerinden. hem o sert erkek imajını bozuyor, ne o öyle kaygan kaygan (bkz: cıvık bacım afedersin). ha bize dert mi? değil, hacı şakir de bizden.
hesabın var mı? giriş yap