gibi replikleri
-
ayrı başlığı hak eden kült dizimizdeki en beğenilen replikle başlayalım @patlakmikasa sağolsun:
- ne oldu, ne düşünüyorsun?
- bi şey düşünmüyorum.
- nasıl lan illa bi şey düşünüyosundur.
- ya ilkkan birisine ne düşünüyosun diye sormak çok saçma yaa. ayrıca nezaketsiz de bir şey abi. kusura bakma ama bence öyle yani.
- allah allah niye abi?
- abi birincisi bu çok kişisel bir şey, ikincisi bunu anlatması çok zor, üçüncüsü hiç bir zaman insanın kafasında böyle yekpare kristal top gibi parlayan tek bir düşünce olmuyor. yani sen şimdi sorup da bok edene kadar benim aklımın bir köşesinde aint no sunshine when she's gone şarkısı çalıyodu birazcık, bu akşam ne yiyeceğiz acaba sandwich mi yiyeceğiz makarna mı yapsak sulu yemek yemiyoruz yememiz lazım düşünceleri... onun haricinde benim eski ev sahibimi biliyosun, o ev sahibiyle kafamda hayali bir tartışma yaşıyodum yani hatta kazanmak da üzereydim o tartışmayı. o yüzden ne düşünüyosun diye sorduğun zaman bu çok saçma oluyor ve içinden çıkılamaz bir hal alıyor. bildiğin vakit kaybı oluyor. bilmiyorum ki ne düşünüyorum. ne düşünüyosun diye düşünüyorum, ne düşündüğümü düşünüyor oluyorum o sırada işin içinden çıkamıyoruz sonra.
şahane olmuş lan bu.
edit: s1e5 ilk sahne
edditive: link -
"kardeşim ben senin yılgın bir hoşgörüyle beni benimsemene mi kaldım?"
-
(bkz: sen bir dönem faşistisin)
kardeşim ben senin beni yılgın bir hoşgörüyle benimsene mi kaldım?
kimsenin hiçbir şey bilmediği yerde bir insan her şeyi bilebilir.
püüü senin ben ananı sikeyim orospu çocuğu.
avcı ne kadar hile bilirse, ayı da o kadar yol bilir.
yahşi günde yar yahşidir yaman günde yetiş gardaş.
acı gerçekleri yaşadığımız yetmiyor gibi bir de senden duyuyoruz.
ben bugün hiç nazilli'ye gidebilirim gibi uyanmadım ya.. -
sağlıklı insanın biraz da sevilmemesi gerekiyor, çünkü sevilmediği zamanlar insanın adeta antrenman zamanlarıdır.
-
tanrıyı güldürmek istiyorsan ona planlarından bahset.
-
bak bu tek başına yeter ilkkan. karanlık, kadim, kötücül bir güç uyanır da bize zarar verirse diye gofret aldık!
-
(bkz: #133048317)
-
"ilkkan bizim senle sırt sırta verip de s*kemeyeceğimiz insan yok, ben buna inanıyorum kardeşim"
-
kardeşim uzatma, suskun prensin öpücüğünü sokmıyım ağzına.
-
badanacı: benim adım ünal. ne garip değil mi? ailelerimiz sanki kaderimizin adını çoktan koymuş gibi. bizim için düşünülen neyse onu yaşıyoruz. abim mesela ahmet. babamız bizim için herşeye karar vermiş. amaaan işte böyle...
yılmaz: ben tam anlamadım abi ya.
badanacı: babam abime ahmet ismini koymuş.
yılmaz: evet
badanacı: bana da ünal demişler
yılmaz: tamam
badanacı: onu diyorum işte. ne garip değil mi diye..
yılmaz: tamam. anladım.
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap