monkey 47
-
almanya'nın black forest (bkz: schwarzwald)bölgesinde yetişen bitkilerden yapılan harika bir cin markası. geçtiğimiz ay globalde * tarafından satın alınan markanın keyifli de bir hikayesi var.
resmi web sitesi -
bitkisel tadı ağır basan premium alman üç harflisi...
servis önerisi: dry bir tonik ile limon kabuğu eşliğinde servis ediniz... -
içtiğim onlarca cin arasından en başarılı bulduğum gin bu.
50 cl'lik şişesi 30-45€ arası bulunuyor, fakat şahsen bunun haricinde premium cin'ler arasında martin miller's fena değildi, onun dışında içtiklerim sadece isimden ya da sadece pahalı oldukların dolayı premium gibiydi. -
bu cini içene kadar kimse ben cin içtim demesin. hendrick’s, tanqueray 10, botanist falan bunun yanında asidi kaçmış soda kalır.
bu arada tonik ile içecekseniz bu güzelim cinin tadını alabilmeniz çok zorlaşır. tavsiyem dry martini veya negroni gibi cin tadını yoğun hissedebileceğiniz kokteyllerdir. -
içtiğim en güzel cin, aşık olduğum sıvıdır.
kendimi şımartmak istediğimde paraya kıyıp alırım bunu. iksir görünümlü 50’lik şişesi nasıl akar gider. tek buz, biraz portakal kabuğu yeter. öyle lezizdir ki başka hiç bir şeye gerek yoktur. -
dünyanın en güzel cini.
iyi bir tonik, lime kabuğu ve bir parça buz ile kendinden geçirir. şişe görünümü harikulade, kapağı mantarlıdır. -
(bkz: ab-ı hayat)
-
monkey 47 ile tonik istendiginde garsonun fena bakislarina maruz kalabilirsiniz. (bkz: hendrick's gin) ile kendisini her daim sek iciyorum, sogutulmus bardakta icimi gayet guzel olmaktadir.
-
50 cl şişelerde bulunan alman cin’i, kaliteli aromalı bir cin
-
acik ara en temiz, en nefis cin.
ben kalp monkey 47.
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap