bojack horseman
-
netflixin yeni sezon için anlaştığı animasyon dizi. baş kahraman bir beygir. doğal olarak türü komedi olacakmış.
edit: ilk bölüm 22 ağustosda imiş, seslendirenler arasında aaron paul'da var imiş. -
ilk fragmanı şuradan izlenebilir.
-
-
ilk sezonun ortasına kadar öylesine olaylar işleyen sıradan bir komedi dizisiyken ikinci yarısında bojack başta olmak üzere karakterleri derinleştirmeye başladı.
11. bölümle ise altın vuruşu yaptı. pelte gibi yatıyorum yatakta 12'yi izleyecek cesaretim yok. -
rick & morty, gravity falls ya da adventure time tadında birşeydir herhalde düşüncesiyle izlemeye başladığım çizgifilm. fakat bu saydıklarımla hiçbir alakası yok. bir kere, her hafta karakterine başına komik olaylar gelmesi, her hafta yeni bir macera tadında ilerlemiyor. her bölüm normal bir dizi gibi öncekinin kaldığı yerden devam ediyor. bayağı bayağı dizi olarak çekseler izlenirmiş o derece.
-
sadece giriş jeneriğindeki müzik için bile izlenebilecek dizi. nitekim ben de tam olarak bunu yaptım. öncelikle şu şarkıya (bojack's theme) denk gelip hayran kaldım, sonra bu şarkıya sahip olan bi dizi her türlü izlenir diyerekten oturdum izledim. belki muhteşem diyemem ama kesinlikle beklentilerimin çok üstünde çıktı. bu arada şarkıyı da the black keys grubunun bateristi patrick carney yapmış. sonra bi ara oturup the black keys albümlerini de dinledim. güzel yani.
ayrıca bitiş şarkısı da 10 numaradır... -
ilginç bir dizi, bende çoğu amerikan dizisindeki bir çok espriyi kaçırıyorum gibi bir his var, kültüre günlük hayata uzak olma kaynaklı , bu dizi bu duyguyu en çok yaşadığım dizilerden biri, ama anladığım kadarıyla da kayda değer izlenesi bir dizi
-
kısa bir süre önce 3. sezon onayı almıştır.
http://acikanten.net/?p=23363
http://www.hollywoodreporter.com/…ewed-third-811448 -
1.sezona yavaş giriş yapmış ama sonradan, karakter gelişimleriyle çok harika bir diziye dönüşmüştür. bu kadar sağlam karakter kurgusu ve işlenişini breaking bad'den sonra bir anime komedisinde rastlamak şaşırttı açıkçası. 2 sezonu, 1.sezondan aldığı gazla tavan yapacakmış gibi hissediyorum. bir de adam akıllı çevireni olsa keşke...
-
başrolde bir atın olduğu ve kesinlikle izlenilmesi gereken dizi.
mr. peanutbutter ve bojack horseman arasındaki muhabbet bana jerry seinfeld ile kenny bania arasındaki muhabeti anımsattı.
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap