33727 entry daha
  • rte yarın kazandıktan sonra aday olabilirse verirsiniz oy :) tekrar belediye başkanı adayı olacağını kesinleştiğinde üzerinde gezen mahkeme kararı pat engel olacaktır.
  • kılıçdaroğlu aslında ekrem imamoğlunun yanında durmayarak kaybetti ama bunun farkında bile değil eğer davada ceza aldığından yanında olup da halkı bu hukuksuzluğa inandırabilseydi her şey çok farklı olurdu...
  • bu adamı karizmatik bulan da var. dünya böyle bir yer işte
  • bakma zaman zaman sana güvensizlik gösterdiğime, sadece istanbul'la ilgili maçka parkında yaptığın bir röportajı dinlemiştim, sorunlara bu kadar hakim olduğunu görmek beni son derece mutlu etti. o yüzden istanbul'u sensiz bırakma istedim. herkes maksimum hizmet verebileceği yerde olmalı...
  • süperstar alfa belediye başkanı.
    "tek duygum 14 mayıs’ta seçimi kazandıracak insanlardan olmak. bu sürecin en çalışkan neferi olacağım, bunu göreceksiniz" dedi ve dediğini de yaptı. en çok miting yapan, en çok çalışan insan oldu. seçim sürecinin son günü, bugün bile üç miting yaptı. aslansın kaplansın başkan.
  • aslında kemal kılıçdaroğlu başlığına yazacaktım ama burası daha uygun olacak.

bu seçimlerde ekrem imamoğlu evet çok çalıştı fakat hem ei, hem de genel olarak millet ittifaki dindarlık algısı ile propaganda yapmayı bilerek veya bilmeyerek atlamış oldular.

yani çok mu zordu bir cuma namazını ittifak liderleri veya tek başına ayasofyada kılmak? ertesi cuma eyübsultanda sonraki cuma kocatepede...

rakibe bu alanı adeta tek başına bıraktılar.
    imamoğlu 2019 ibb seçiminde dindar profilini de kullanmıştı, trabzonlu bir sunni olması nedeniyle üzerinde eğreti durmuyordu. gayette en azından kendisine soğuk bakan bir kesimi özellikle tekrar seçimde kazanabilmişti.

sonuç olarak milleti ittifaki seçim sürecinde hemen hemen her telden çaldı, sosyalizm, liberalizm, sağ, sol, milliyetçilik hatta aşırı milliyetçilik, fakat resmen dindar secmeni unuttular.
  • aday olup yüzde 55 üzeri oyla efsane olma şansı varken gidip kemal kılıçdaroğlu'nun yancısı olup kestane olmuştur. mansur yavaş da aynı yolu seçmiştir.
  • bu akşam çıkıp kazanıyoruz gibi bir açıklama yapamayacak olan başkan.

bu akşam ibb’yi de kaybedeceği tescillenecektir.
108 entry daha
hesabın var mı? giriş yap