sorunsallar (1)
12843 entry daha
  • ya olm hayatınızda bir sezon boyunca top oynamamis adamlarsınız, siz kim icardi'nin form durumunu değerlendirmek kim!

kendisi henüz hazırlık aşamasındadır. kritik molde maçı sonrası idman dozu artti ve arada da bileğine aldığı darbe nedeniyle ara verdi. bu yüzden kamp döneminde olan "idman yorgunluğu" var. bu yüzden formu düşmüş gibi duruyor ama alakası yok. bir sonraki milli araya kadar böyle idare edecek.

bir de bunun üstüne onu uçuracak adamlara alışma döneminde. farkindaysaniz "ulan herife bak geldiği gibi sıralamaya devam ediyor " dediğimiz maçların hepsinde kadro eski kadro yani onu çok iyi tanıyan adamlar. fiziksel formu yüksek olmadığı için bu açığı da kapatamıyor.

tr için ölüsü bile yeter ancak şl için maalesef yeterli değil. bizi grupta 3. yapmaya yeter mi onu bilmiyorum işte. kopenhag maçı çok kötü oldu, hiç hesapta yoktu. şimdi ekstra bir manu galibiyeti gerekiyor.
  • ziyech'in attığı gol öncesi orta sahaya kadar gelip pas istasyonu sağlaması, pasını attıktan sonra yaya doğru koşu yapması ve ziyech'e gelen pastan önce ön direğe doğru hareketlenerek iki stoperi üzerine çekip ziyech'i demarke pozisyonda bırakmasını izlemek için: https://twitter.com/…?t=3twk14xpgf8nv817fbfvng&s=19

topsuz oyunda da inanılmaz faydalı ve zeki bir futbolcu. ziyech yay üzerinde o topa rahat rahat vurabildiyse bunda baştan sona icardi'nin payı var.
  • hagi bizim efsanemizdi ama allah var antipatik tarafları çoktu ama bu herif taraflı tarafsız herkez de derin izler bırakıp gidecek bu ülkeden. bu başka seviye.
  • top kontrolü sıfır futbolcu. ayağına gelen her topu istisnasız 2 metre açarak kontrol ediyor, eksiler artılarından fazla gibi...
  • bir beşiktaşlı olarak kendisinin hayranıyım. lütfen şu kiloyu ver dışarıdan hantallaştığın çok belli oluyor. bu kadar yavaş değildin.
  • geçen sene takımı şampiyon yapmış, bu sene de tek başına gruplara kalmasını sağlamış futbolcudur. isterse 5 maç kötü oynasın yeri garantidir.
  • insan olarak da kaliteli olduğunu düşündüğüm oyuncumuz.

biz gol atınca, hatta gol olacağı garanti olan pozisyonda ellerini kaldırıp sevinmesinin hastasıyım. kendisinde en sevdiğim şey bu olabilir hatta. bir de dünkü başakşehir maçında bir taç atışı kazanmıştık. top buna geldi. eliyle boey'e atışı çok iyiydi. genelde öküz gibi adam topa eğilip alsın diye yerden falan yuvarlıyorlar veya topu yere atıp gidiyorlar. ben böyle şeye dikkat ederim.

zaha mesela tam sahadaki şımarık çocuk. dün muhtemelen seneye takım arkadaşı olacağı dubois ile bir mücadelede gerildiler. adam elini uzatıyor, beyimiz trip atıyor. ziyech de abisine güvenip millete artistlik yapan çocuk gibi. diş geçireceği birisini bulunca büyükleniyor hemen. icardi ise net takımın yıldızı olmasına rağmen hepsine kendi dengiymiş gibi davranıyor. ben cidden kaç yaşında adamım, öyle kaşınmayan birisini ezme huyum da yoktur ama bir ortamda açık ara en iyi ben olsam kesin şımarırdım. lan bu hayvan dünkü maçta barış'a sitem ediyordu. normalde ya muhatabım bile değilsin tavrında olmasını veya şu geçen sene fenerli irfan can'ın ferdi'yi saha içinde azarladığı gibi azarlamasını beklersin. yok, herifte ego yok. müthiş bir detay bence.
  • adam 2 senelik parasını çoktan çıkardı, benim taraftarım da mal, gerçi profillere de bakmadım belki eleştirenler rakiptir bilemiyorum. molde maçları gitmişti, adamlar özellikle ilk maç azimiza sicti 7 tane falan atabilirlerdi icardi tek başına yendi, icardisi olan kazanir diye ikonik bir laf çıktı, kim itiraz edebilir. takimi gruplara birakti ve 20-25m euroyu garantiletti.
  • penaltı gollerini sayma, rakiplerinine kıyasla gol yüzdesi çok düşük oyuncu. bu fizikle, türkiye liginde rakip defansların arasında bi şekilde ayakta duruyor. avrupa maçlarında, rakip defans oyuncuları arasında ayakta durması çok zor.
16 entry daha
hesabın var mı? giriş yap