• -ni sevdim.
  • yoktur. olmadığını anlamak için teknik bilgiye de ihtiyaç yoktur, böyle bir teknolojinin icat edilip de böyle saçma sapan amaçlar için kullanılmasını akıl mantık otomatik olarak kabul etmez zaten.
  • google'ın mikrofon dinlediği zaten bir gerçek ama bu konu benimde kafamı kurcalıyor bu fikre burda da rastlamak iyi oldu. gerçekten ben de bu şekilde düşünüyorum bazen düşündüğüm fakat hiçbir şekilde sesli olarak söylemediğim veya aramasını yapmadığım şeyler durup dururken bir reklamda bir şeyde karşıma çıkıyor. tesadüf mü bilemiyorum.
  • başıma epeyce kez gelmiş olmakla birlikte teknik olarak 2019 teknolojisi telefon ve bilgisayarlarla mümkün olmayandır. tamamen tesadüftür.

    onun yerine arada bir galeriyi gizlice dolaşıp fotoğraflarınızdaki obje ve metinleri tanıyıp reklam çıkarmasından çok pis şüphelenmekteyim.

    bu tezimi doğrulamak için markette hiç ilgim alakam olmayan bir ürünün çok net birkaç fotoğrafını çektim. bunu sadece kendim biliyordum. hiçbir şekilde ne mesajda yazdım ne de konuşma olarak lafını ettim. reklam çıkmadı.

    instagram mesajlaşmasında sözünü ettiğiniz şeyler de reklam olarak çıkabiliyor.

    instagramda mikrofon kullanımı açıksa ortam dinleyerek reklam çıkarıyor. bu da kesin. hem de %100. 1 değil, 2 değil, onlarca kez başıma geldi.

    ekleme: whatsapp’ta yazdığınızlarınızla ilgili instagram’da reklam çıkıyor. test edildi, onaylandı.
  • beyin bugünkü bilimle okunabilir olmasa da veri toplama ve olasılık hesapları ile hangi şartlarda hangi düşünce ve davranışları geliştireceğimiz yüksek doğruluk payıyla ölçülebilir. toplum mühendisliği olayında toplumun reflekslerini hesaplayabilen bir sistemden bahsediyorsak, kişisel davranışlar da öngörülebilir. maç sonrası hangi hesaplara bakıldığı biliniyorsa olaya bağımlı yönlendirmeler olabilir. araştırılan konu ile ilgili siteler, konuşulan ürün ile ilgili reklamlar, ciddi anlamda veri toplanıp değerlendiriliyor ve az bir yanılma payı ile sunuluyor. yığınla twitter, instagram ve facebook vs hesabı inanılmaz bir veri tabanı oluşturuyor. susarsak su içmek isteyeceğimizi bilmiş olmaları kadar basit bir olay. beyin şu an için okunabilir değil belki ancak daha kötüsü yönlendirilebilir olması.
  • porno yazmaya gerek kalmayacak diye bu heyecan neden!
  • arkadaş çevresinin o ara o kişi veya konu ile ilgilenmesinden dolayı çıkmış olabilecek sonuç, beyin okuma yazma çizme yok
  • eskide kalmış ihtimal.
    çünkü google olarak artık beyin okumuyoruz, yazıyoruz.
    yazıyoruz dedim çünkü ben de o takımın bir parçasıyım. levye gibi.
    neyse. diyeceğim şu ki o çocuğun twitter profiline bakmayı sen düşünmedin. :) google olarak bunu sana biz düşündürdük.
    korkunç mu geldi? gelsin. gerçek bu. beyniniz elimizde. yani güvende.
  • eskide kalmış ihtimal.
    çünkü google olarak artık beyin okumuyoruz, yazıyoruz.
    yazıyoruz dedim çünkü ben de o takımın bir parçasıyım. levye gibi.
    neyse. diyeceğim şu ki o çocuğun twitter profiline bakmayı sen düşünmedin. :) google olarak bunu sana biz düşündürdük.
    korkunç mu geldi? gelsin. gerçek bu. beyniniz elimizde. yani güvende.
  • google'da calisan bir tanidigimin soyledigine gore varmis.
    ozellikle android telefon kullananlar telefonu konusurken beyinlerine yaklastirdiklari vakit google beyin frekanslarini tercume eden bir teknoloji gelistirmis.
    tabii kimse bilmiyor henuz, google'da cok ortaya ciksin istemiyor, ben de simdi bunu size soyledim diye hayatiniz tehlikeye girebilir. en iyisi bilgisayari telefonu kapatip yatin hemen, sabaha da birsey hatirlamayin.
hesabın var mı? giriş yap